Evoluția Alpha Clinic

4 mai 2015 – Am inaugurat deschiderea centrului medical din dorința de a oferi pacientului servicii medicale complete având în structura sa ambulatoriu de specialitate pe Oftalmologie, ORL, Pediatrie, Medicina Internă și secție de spitalizare de zi.

2016 – Am deschis noi specialități medicale: Diabet zaharat, Nutriție si Boli Metabolice, Cardiologie și Endocrinologie.

În anul 2017 am creat pentru pacienții noștri o bază de tratament de Medicină Fizică și Reabilitare Medicală cu aparatură de ultimă generație și proceduri inovative de tratament.

2019 Am întregit actul medical cu două locații noi: Centrul de Diagnostic care cuprinde laborator propriu de analize, computer tomograf, radiologie digitală si Spital de boli cronice cu un număr de 44 paturi. Am investit peste 160.000 euro în echipamente medicale.

2020 Am realizat investiții de peste 800.000 euro în construcții și echipamente medicale.

2021 Din grijă pentru pacienții noștri, am întregit actul medical cu deschiderea opticii medicale. În centrul medical, am adus noi specialități: neurologie și psihiatrie. Până în acest an, am ajuns să dublăm unele specialități cum ar fi ORL, Oftalmologie, Diabet zaharat, Nutriție și Boli Metabolice. Numărul pacienților tratați pe această specialitate a ajuns la 9000 de pacienți/lună și este în continuă creștere.

2022 – La clinica din Oltenița, avem autorizate 14 specialități medicale, dintre care trei sunt dublate. Centrul Medical are o echipă de 22 de medici specialiști și peste 100 de membri valoroși. Am deschis Centrul Medical din Călărași cu 9 specialități medicale și spitalizare de zi ce cuprinde un număr de 9 paturi.

2023 – Am extins ambulatoriul de specialitate prin deschiderea unui nou centru medical ce cuprinde, pentru început, specialitățile psihiatrie și neurologie. De asemenea, am redeschis pentru pacienții noști baza de recuperare medicală în regim ambulatoriu și, astfel, oferim posibilitatea de a beneficia de Fizioterapie și Kinetoterapie.

Misiune

Viziune

Misiunea noastră este să asigurăm calitate și siguranță, din grijă și respect pentru actul medical. Ne dorim ca fiecare pacient care ni se adresează să plece mulțumit.

Ne dorim să fim prima alegere a pacienților, devenind astfel cel mai important furnizor de servicii medicale din Sudul României în următorii cinci ani.

RESPONSABILITATE. Fiecare caz este o provocare. Vrem sa aducem sănătatea în viața ta si fiecare pas – diagnosticare, tratament, evaluare si urmărire – este misiunea noastră.

PERSEVERENȚĂ. Suntem dispuși să alocăm tot timpul necesar și toată atenția noastră pentru ca tu să ai un diagnostic rapid, depistat cu cele mai moderne tehnici, specifice fiecărei specializări.

SERIOZITATE. Din Alpha Clinic Oltenița vei pleca întotdeauna cu mulțumirea unui act medical sigur și de calitate. Este angajamentul nostru, al unei echipe tinere si entuziaste, gata să raspundă nevoilor medicale dintr-o serie lungă de specializări.

RESPECT. Îl datorăm si îl oferim cu drag ție, pacientului nostru, colegilor noștri și tuturor celor care ne trec pragul pentru un tratament sau pentru o simplă intrebare.

EMPATIE. Oferim servicii medicale și asta înseamnă în primul rând obiectivism și profesionalism în diagnostic si tratament. Dincolo de aceste aspecte suntem oameni și poți conta pe sprijinul nostru moral și emoțional.

“Vreau să dăruim comunității binele pe care noi l-am primit si pentru care suntem recunoscători. Familia și comunitatea reprezintă principalul generator al motivației de a merge mai departe. Valorile morale dupa care construiesc business-ul sunt: responsabilitate, performanță și empatie “

Dan Ionut Jalba

General Manager Alpha Clinic