Evoluția Alpha Clinic

4 mai 2015 – Centrul medical și-a deschis ușile din dorința de a oferi pacientului servicii medicale complete având în structura sa ambulatoriu de specialitate pe Oftalmologie, ORL, Pediatrie, Medicină Internă și secție de spitalizare de zi.

2016 – se deschid noi specialități medicale: Diabet zaharat, Nutriție si Boli Metabolice, Cardiologie și Endocrinologie.

În anul 2017 am creat în cadrul clinicii o bază de tratament de Medicină Fizică și Reabilitare Medicală cu aparatură de ultimă generație și proceduri inovative de tratament.

Din 2018 până în prezent, clinica medicală are în structura sa 40 de asistenți medicali generaliști și personal conex impreună cu 16 medici specialiști, dublând unele specialități cum ar fi ORL, Oftalmologie si Diabet zaharat, Nutriție și Boli Metabolice. Numărul pacienților pe această specialitate a ajuns la 9.000 de pacienți/lună și este în continuă creștere. Am investit peste 270.000 euro în echipamente medicale.

2019 două proiecte noi pentru a deservi pacienții cronici din zonă și de a întregi actul medical: Centrul de Diagnostic care cuprinde laborator propriu de analize, computer tomograf, radiologie digitală si Spital de Cronici cu un număr de 44 paturi. Am investit peste 160.000 euro în echipamente medicale.

2020 ne-am adaptat cu usurință la noul context, suntem prima clinică care a oferit pacienților posibilităti de testare. Am realizat investiții de peste 800.000 euro în construcții și echipamente medicale.

2021 am introdus măsurarea nivelului de anticorpi în parteneriat cu Synevo, am creat structuri performante de management si organizare.

Misiune

Viziune

Ne propunem să asigurăm calitatea și siguranța actului medical, iar obiectivul nostru este ca fiecare pacient care ni se adresează să plece mulțumit din punct de vedere medical, dar și financiar.

Grija pentru pacienți și profesionalismul echipei din care facem parte sunt caracteristici care stau la baza activității clinicii noastre.

Alpha Clinic a fost inființată din dragoste față de oameni. Ce are omul mai de preț? Știm cu toții – SĂNĂTATEA. Dar ce facem pentru ea? Fiecare are un răspuns.

Suntem o echipă tânără, cu medici din București. Oferim servicii integrate, cu specializări multiple. Ambițioși, perseverenți și serioși, dar mai presus de toate cu dragoste față de oameni.

RESPONSABILITATE. Fiecare caz este o provocare. Vrem sa aducem sănătatea în viața ta si fiecare pas – diagnosticare, tratament, evaluare si urmărire – este misiunea noastră.

PERSEVERENȚĂ. Suntem dispuși să alocăm tot timpul necesar și toată atenția noastră pentru ca tu să ai un diagnostic rapid, depistat cu cele mai moderne tehnici, specifice fiecărei specializări.

SERIOZITATE. Din Alpha Clinic Oltenița vei pleca întotdeauna cu mulțumirea unui act medical sigur și de calitate. Este angajamentul nostru, al unei echipe tinere si entuziaste, gata să raspundă nevoilor medicale dintr-o serie lungă de specializări.

RESPECT. Îl datorăm si îl oferim cu drag ție, pacientului nostru, colegilor noștri și tuturor celor care ne trec pragul pentru un tratament sau pentru o simplă intrebare.

EMPATIE. Oferim servicii medicale și asta înseamnă în primul rând obiectivism și profesionalism în diagnostic si tratament. Dincolo de aceste aspecte suntem oameni și poți conta pe sprijinul nostru moral și emoțional.

“Vreau să dăruim comunității binele pe care noi l-am primit si pentru care suntem recunoscători. Familia și comunitatea reprezintă principalul generator al motivației de a merge mai departe. Valorile morale dupa care construiesc business-ul sunt: generozitatea, bucuria si încrederea. “

Dan Ionut Jalba

General Manager Alpha Clinic