Cariere Alpha Clinic

Bun venit pe pagina noastra de cariere! Ne bucuram de vizita ta si iti multumim ca esti aici!
Impartasesti aceleași valori cu ale noastre si te identifici cu viziunea noastra? Daca da, atunci te afli in locul cel mai potrivit!

Viziunea noastra:
Ne dorim să fim prima alegere a pacienților, devenind astfel cel mai important furnizor de servicii medicale din Sudul României în următorii cinci ani.

Angajăm acum

SECRETARĂ

Căutăm Secretară care să se alăture echipei noastre din Călărași într-un mediu de lucru plăcut și modern

ASISTENT MEDICAL GENERALIST

Ai studii și experiență ca AMG? Vino în echipa noastră în noua clinică din Călărași.

RECEPȚIONIST

Îți dorești un loc dе muncă stabil? Ești o persoană comunicativă, sociabilă, atentă la detalii și dornică să învețe lucruri noi? Te așteptăm în echipa Alpha Clinic!

Cateva motive pentru care angajații, medicii si colaboratorii nostrii lucreaza pentru noi:

R

Alpha Clinic ofera un mediu excelent de dezvoltare profesionala

R

Suntem o comunitate tanara si unita bazata pe respect, corectitudine, bucurie si crestere

R

Interdisciplinaritate – pacientul este tratat in mod integrat in cadrul aceleiasi clinici si asta ma ajuta sa evoluez mult mai rapid in profesie

R

Colegi tineri – care s-au dezvoltat profesional si care ofera sustinere si ajutor noilor veniti in echipa

R

Beneficii financiare crescute

R

Beneficiez de aparatura medicala performanta

R

Colaborarea cu managementul companiei se realizeaza simplu si transparent, gasesc sustinere si intelegere

R

Alpha Clinic investeste in dezvoltare, creaza noi locuri de munca, contribuie in mod activ si sustinut la cresterea economiei in Sudul Romanie

R

Alpha Clinic ofera siguranta angajatilor si predictibilitate colaboratorilor

R

Alpha Clinic recunoaste si valorifica talentele oamenilor

Ce stim sa facem cel mai bine?
Alpha Clinic asigura calitatea și siguranța actului medical, iar obiectivul nostru rămâne ca fiecare pacient care ni se adresează, să plece mulțumit din punct de vedere medical, dar și financiar.
Datorită responsabilității, perseverenței, seriozității și respectului, am reușit, în cei 7 ani de experiență, să dezvoltăm o clinică ce oferă servicii integrate, cu specializări multiple, dar și un mediu de încredere pentru pacienții noștri.
Grija pentru oameni, profesionalismul și devotamentul echipei din care facem parte sunt caracteristici care stau la baza activității Alpha Clinic.
Mulțumită medicilor specialiști, asistenților, echipei de management și colaboratorilor, am reușit să obținem rezultate excelente.

Valorile noastre:

RESPONSABILITATE. Fiecare caz este o provocare. Vrem sa aducem sanatatea in viata ta si fiecare pas – diagnosticare, tratament, evaluare si urmarire – este misinea noastra.

PERSEVERENTA. Suntem dispusi sa alocam tot timpul necesar si toata atentia noastra pentru ca tu sa ai un diagnostic rapid, depistat cu cele mai moderne tehinic, specifice fiecarei specializari.

SERIOZITATE. Din Alpha CLinic Oltenita vei pleca intotdeauna cu multumirea unui act medical sigur si de calitate. Este angajamentul nostru, al unei echipe tinere si entuziaste, gata sa raspunda nevoilor medicale dintr-o seire lunga de specializari.

RESPECT. Il datoram si il oferim cu drag tie, pacientului nostru, colegilor nostri si tuturor celor care ne trec pragul pentru un tratament sau pentu o simpla intrebare.

EMPATIE. Oferim serivcii medicale si asta inseamna inprimul rand obiectivism si profesionalism in diagnostic si tratament. Dincolo de aceste aspecte suntem oameni si poti conta pe sprijinul nostru moral si emotional.

Suntem mereu in cautare de oameni devotati care isi doresc sa evolueze!

Vino in echipa AC Calarasi:

Medic specialist oftalmologie pentru Alpha Clinic Calarasi

Pentru detalii Contacteaza Departamentul nostru de RU:
irina.cherry@alphaclinic.ro
0740.252.072

Vino in echipa AC Oltenita:

Medic Specialist oftalmologie pentru Alpha Clinic Oltenita

Pentru detalii Contacteaza Departamentul nostru de RU:
irina.cherry@alphaclinic.ro
0740.252.072