Servicii integrate

Gasesti intr-un singur loc cele mai accesate specializari medicale, recoltare analize, ecografii complexe si servicii in regim de spitalizare de o zi

Formular de programare

Aici puteti sa solicitati o programare pentru serviciile noastre de oriunde va aflati, fara telefon si fara vizita in clinica.

Daca in ultimele 4 zile ati manifestat unul din urmatoarele simptome: febra, tuse, secretii nazale sau dificultate respiratorie, va rugam sa sunati inainte de a va prezenta la consultatia programata. Veti primi suport medical telefonic si vom decide programarea sau reprogramarea in functie de tabloul clinic si de legislatia epidemiologica in vigoare.

Accesul in clinica se face doar pe baza de programare. Va rugam sa ne contactati via call center, sa faceti o programare cu ajutorul colegilor din receptie sau sa asteptati sa fiti contactat in baza formularului de mai jos.

Va rugam sa veniti neinsotiti cu exceptia minorilor carora le este permis accesul cu un singur insotitor

La intrarea in clinica, veti fi supus unui triaj epidemiologic, respectiv:
– vi se va masura temperatura cu un termometru digital
– vi se va recomanda sa va dezinfectati pe maini
– veti completa un formular de consimtamant informat care include si un chestionar privind evaluarea starii de sanatate

Va multumim pentru intelegere si ramanem la dispozitia dvs pentru orice suport aveti nevoie.

  Nume

  Prenume

  Email

  Telefon

  Data programării

  Specializare


  Mesaj

  DIABET, NUTRITIE SI BOLI METABOLICE

  Diagnosticare, tratament si monitorizare corecta si eficienta pentru diabet si complicatiile lui, medici specialisti din Bucuresti, experienta in domeniu.

  OFTALMOLOGIE

  Servicii complete, diagnosticare si tratament, prescriere ochelari de vedere si realizare ochelari de vedere, rame branduri de top.

  ORL

  Specialistii ORL te ajuta sa rezolvi problemele la nas, gura sau urechi. Cele trei organe sunt strans legate, este nevoie de atentie si tratament complex.

  MEDICINA INTERNA

  Specializarea de medicina interna este esentiala in cadrul unei clinici multidisciplinare pentru ca permite o evaluare de ansamblu a pacientului.

  RADIOLOGIE DIGITALA

  Lista investigatiilor paraclinice de radiologie imagistica medicala, medicina nucleara si explorari functionale care se efectueaza in Centrul de Diagnostic Alpha Clinic:

  SERVICII DE MEDICINA MUNCII

  În cadrul secției de medicina muncii, clinica noastră oferă servicii complete, menite să răspundă necesității îndeplinirii obligației legale a angajatorilor de a asigura supravegherea sănătății lucrătorilor lor.

  CARDIOLOGIE

  Consult de specialitate, echipa cu experienta, ecografie cardiaca 4D, holter EKG, holter TA, electrocardiograma, retete compensate.

  OPTICA MEDICALA

  Rame pentru toate categoriile de varsta, lentile de cea mai buna calitate pentru a va oferi o experienta vizuala exceptionala, ochelari de soare cu lentile cu absorbtie maxima de UV, cu lentila polarizata, accesorii pentru ochelari

  DERMATOLOGIE

  Servicii complete, diagnosticare, tratament, dermatoscopie, examen lampa Wood, electrocauterizare, biopsie cutanata; excizie leziuni mici.

  SPITALIZARE DE ZI

  Asiguram servicii gratuite pentru medicina interna, cardiologie, diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, pneumologie, otorinolaringologie (ORL) si oftalmologie.

  UROLOGIE

  SERVICII DE CHIRURGIE VASCULARĂ

  Diagnosticarea și tratarea afecțiunilor la nivelul arterelor, venelor și a canalelor limfatice. Este de precizat că sfera chirurgiei vasculare nu se extinde și asupra vaselor de sânge ale creierului sau ale inimii.

  PNEUMOLOGIE

  Diagnostic, tratament si monitorizare spectru larg afectiuni din specializarea pneumologie, medici specialisti din Bucuresti, interpretare Rx pulmonar.

  REUMATOLOGIE

  Consultatie, Punctie articulara (artrocenteza), Infiltratie peri/intra articulara (fara substanta/medicament)

  ENDOCRINOLOGIE

  Endocrinologie in Oltenita, la cele mai inalte standare, medici cu experienta, din Bucuresti, gata sa raspunda nevoilor tale medicale.

  NEUROLOGIE

  In cadrul sectiei de neurologie, oferim urmatoarele servicii: consultatie initiala, de control, prescriptie medicala, referat medical si fisa medicala.

  LABORATOR PROPRIU ANALIZE

  Lucram in colaborare cu Casa de Sanatate Calarasi, iar analizele se fac gratuit in baza biletului de trimitere. Lista analize si preturi, aici:

  PSIHIATRIE

  Un psihiatru te poate ajuta in multiple situații, fie că vorbim de probleme de moment sau de lunga durată.

  Date contact

  Telefon

  Adresa

  Bd. Tineretului, nr. 172B, parter
  Oltenita, jud. Calarasi

   Nume

   Prenume

   Email

   Telefon

   Data programării

   Specializare


   Mesaj