Crezi ca ai fost infectat cu noul coronavirus, dar nu esti sigur? Alpha Clinic iti ofera raspunsul si pune la dispozitie servicii de testare COVID-19 in Oltenita. Oferim servicii medicale de diagnosticare a noului coronavirus prin testare RT-PCR si efectuam teste serologice care detecteaza prezenta anticorpilor specifici anti-SARS-CoV-2!

Test diagnosticare COVID-19 in Oltenita

Testul RT-PCR indica prezenta virusului SARS-CoV-2. Acest tip de testare este considerat de specialisti ca fiind testul cu cea mai mare acuratete. Testul RT-PCR pune in evidenta existenta noului tip de coronavirus in cele mai scazute concentratii.

Cum se face testul RT-PCR

Probele recoltate sunt reprezentate de exudatul nazal si faringian. Cere informatii ACUM! Si afla rapid daca si tu esti infectat cu noul tip de coronavirus!

0374 987 987

Testare anticorpi anti-SARS-Cov-2 in Oltenita

Sistemul nostru imunitar reactioneaza atunci cand se confrunta cu o infectie virala. Raspunsul organismului se traduce in prezenta anticorpilor specifici. Testele serologice de care dispunem si pe care le puteti efectua LA CERERE dovedesc prezenta anticorpilor anti-SARS-CoV-2. In functie de valorile rezultate, poti stii daca ai avut sau nu virusul SARS-CoV-2.

Cine poate face testarea pentru anticorpi

Testul se adreseaza atat persoanelor care au dezvoltat simptome din definitia de caz (facem referire aici la simptome usoare si medii tip febra usoara, durere in gat, tuse sau senzatia de pierdere a gustului/mirosului), dar care nu au un test pozitiv pentru COVID-19, cat si persoanelor asimptomatice, deci fara niciun simptom specific.

Cum se face testarea pentru anticorpii IgM si IgG.

Testul pentru determinarea anticorpilor implica recoltarea de probe biologice, mai exact proba de sange.

Cand apar anticorpii specifici

Exista doua tipuri de anticorpi: IgM si IgG. Se considera ca primii – cei de tip M – apar la aproximativ 5 zile de la momentul in care aveti o simptomatologie usoara. Despre anticorpii IgG, datele din prezent indica aparitia lor in intervalul 5-7 zile de la acelasi moment. Totusi, informatiile de pana acum conduc catre o perioada de 14-21 de zile pentru o valoare relevanta, in cazul IgM. In cazul IgG, perioada este de 21 pana la 42 zile.

Consulta lista de preturi in pagina Preturi laborator analize Alpha Clinic! Etichetat test anticorpi covidtest covid Oltenitatestare PCR Oltenita