Spitalul de Boli Cronice Alpha Clinic

Oferim servicii medicale de spitalizare continuă GRATUIT pentru pacienții cu boli cronice asigurați din județul Călărași, în baza contractului cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Călărași.

Dotări și condiții

Spitalul are 7 saloane a câte 6 paturi și o rezervă cu 2 paturi, dotate cu grup sanitar propriu, televizor, internet, frigider, noptieră cu dulap la fiecare pat, prize de oxigen, calorifer, aparat de aer condiționat.

R

Atât saloanele, cât și rezerva sunt prevăzute cu concentratoare de oxigen pentru fiecare pat, sisteme de monitorizare a pacienților prin Nurse Call – un sistem modern de avertizare a cadrelor medicale în cazul unei urgențe.

R

Cabinetul de consultații este dotat cu trusă de urgență conform normelor, stetoscop, tensiometru, holter EKG, glucometru, negatoscop, spirometru, pulsoximetru, cântar, oscilometru, defibrilator semiautomat.

R

Oficiu alimentar, pentru alimentația pacienților au fost contractate servicii de catering, meniul fiind adaptat de către nutriționist în funcție de nevoile fiecărui pacient.

R

Sala de tratament este dotată cu ecograf pentru ecografie generală, EKG cu 12 canale, aparate de fizioterapie si laserterapie, aparate de oxigen, Holter TA si EKG, analizor de gaze in sange EDAN I15, sistem profesional testare biomarkeri tip SELEXON

R

Camera de gardă

R

Depozit pentru medicamente

R

Depozit pentru materiale sanitare

R

Spațiu verde și zona de odihnă pacienți/aparținători

Spitalizare continuă

Prioritatea noastră este reprezentată de nevoile pacienților noștri, iar acțiunile noastre se concentrează în jurul asigurării și îmbunătățirii continue a calității serviciilor medicale pe care le oferim.

Spitalul de Boli Cronice Alpha Clinic oferă servicii de spitalizare continuă în specializările:

Medicină internă/Pneumologie

Cardiologie

Diabet zaharat, nutriție si boli metabolice

Recuperare medicală

Decontare

Acordarea serviciilor medicale și decontarea acestora de CJAS Călărași se realizează:

în baza cardului de sănătate

în baza adeverinței înlocuitoare de card, eliberată de către CAS, pentru situațiile în care pacientul are card emis, dar nu îl prezintă fiindcă l-a refuzat, pierdut sau deteriorat.

Coplata – 10 ron/pacient în cadrul spitalizării continue

Condiții de internare

Pentru a beneficia de serviciile medicale oferite în cadrul Spitalului de Boli Cronice Alpha Clinic, trebuie să vă prezentați la biroul de internări al spitalului cu următoarele documente:

Buletin sau carte de identitate

Card de sănătate

Bilet de trimitere de la medicul de familie sau de la medic specialist

Cupon de pensie

Cupon de șomaj

Adeverință de salariat sau dovada achitării la CAS

Alt act doveditor din care să reiasă calitatea de asigurat